De warme tijden komen er snel aan, ben jij voorbereidt op de warmte in huis of op kantoor? Er zijn verschillende manieren en apparatuur om de ruimte koel te houden of te krijgen. In dit blog lees je alles over de verschillende soorten ventilatoren en we lichten de torenventilator Dyson AM09 Hot + Cool uit en zijn specificaties.

Ventilatoren soorten

Er worden verschillende termen gebruikt als het gaat om type ventilatoren. Natuurlijk zijn ze verkrijgbaar van klein tot groot en met verschillende functionaliteiten. Een opsomming van de verschillende termen voor ventilatoren:

  • Tafelventilator
  • Raamventilator
  • Plafondventilator
  • Muurventilator
  • Koelventilator
  • Torenventilator

In dit blog bericht komt met name de tafelventilator en de laatstgenoemde torenventilator aan bod. Als we het hebben over een tafelventilator gaat het over een compacte ventilator ofwel mini ventilator die niet veel groter is dan een halve meter. Bij een torenventilator zegt de term al genoeg, een ventilator in de vorm van een rechte toren. Vaak mooi in design en een toevoeging voor het interieur.

Torenventilator Dyson AM09 Hot + Cool

Een voorbeeld van een moderne torenventilator is de Dyson AM09 Hot + Cool. Deze ventilator is niet alleen geschikt voor in de zomer, ook in de winter heb je er plezier van. Deze torenventilator beschikt over maar liefst 10 verschillende standen en is op verschillende plekken ideaal. Denk hierbij aan je woonkamer, of op kantoor. Een van de pluspunten van de Dyson AM09 is het feit dat deze geen geluidsoverlast met zich meebrengt. Ideaal om de hele dag door te gebruiken. Bekijk de Dyson AM09.