010 26 88 030    info@dealwereld.nl

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Wij willen u er graag op wijzen dat wij voorwaarden hanteren conform het retourbeleid. Indien het product gebruikssporen heeft opgelopen die niet conform de voorwaarden zijn, zullen wij 75% uitkeren van het oorspronkelijke aankoopbedrag. Wij keren een 100% vergoeding uit als het product compleet en in originele, ongeopende verpakkingsstaat is. Wij keren een 75% vergoeding uit:
- als het product incompleet en/of zonder verpakking wordt teruggestuurd
- als het product zich niet meer in de originele verpakkingsstaat bevindt
- als het product vies of gebruikt is

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

U kunt de retouraanmelding digitaal doen door deze link te klikken.

Download hier het retourformulier

Retour adres:
Dealwereld.nl

Ligusterbaan 8
2908LW, Capelle aan den IJssel
Nederland